Roemeniëreis 2021

Een aantal jongeren van onze Barnabaskerk hopen in de zomervakantie van 2021 op reis te gaan naar Roemenië om daar de gemeente te leren kennen, maar ook om te helpen klussen en de kinderen en jongeren daar te leren kennen.

Roemeniëreis 2021

In 2020 hebben we de reis helaas moeten cancelen, aangezien de tijd waar we in leven best spannend is. En we willen, samen met de Roemenen en de Hongaren, het niet riskeren dat er zieken onder ons vallen. Daarom hebben we besloten om het uit te stellen naar dit jaar.

Ondanks dat we de reis hebben uitgesteld naar dit jaar, hebben we nog steeds heel veel zin om naar Roemenië te gaan. En voor die reis hebben we geld nog hard nodig. Niet alleen om onze vlucht te kunnen betalen, maar ook voor spullen die we daar nodig gaan hebben om te klussen, om spelletjes met de kinderen te gaan doen, voor onderdak en voor eten.

Daarom gaan we een aantal acties opzetten en bieden wij diensten aan om toch een bedrag op te kunnen halen om onze doelen te bereiken. Van de diensten kunt u gebruik maken van 24 augustus 2020 tot en met 30 april 2021.

Kunt u helaas geen gebruik maken van onze diensten en geen deel nemen aan onze acties, maar wilt u wel wat bijdragen?

Een gift geven kan op dit rekeningnummer:

Rekeningnummer: NL69 RABO 0373 4242 72

T.n.v.: Diaconie Barnabaskerk

Omschrijving: Reis Roemenië – donatie

Betalen voor een actie en/of dienst kan via het rekeningnummer van de diaconie.

Zet dan in de omschrijving: Reis Roemenië – actie … / dienst …

Als er vragen zijn horen wij het graag.

We zijn te bereiken via het emailadres: 2020roemenie@gmail.com

En als u wilt bellen via de volgende nummers:

Peter de Jong: 06-52481879

Nelleke Hoogendoorn: 06-18090805

Eleonora Kortes: 06-29804809

Hieronder zijn onze diensten te vinden, met alle informatie erbij die u nodig heeft.