Eetkaffee

• Klaar om te bouwen?

God legt bij Nehemia de herbouw van Jeruzalems muur op het hart. Het lijkt onbegonnen werk, maar als God het zegent, dan lukt het! Een nieuw kerkelijk seizoen breekt aan. Kijk je in de kerk wat ontmoedigd om je heen? Dan wijst Nehemia omhoog en zegt: Klaar om te bouwen?
  • De hemel kust de aarde

Wees niet bang, als God bij je aanklopt. Laat Hem binnen. Geef Hem ruimte. Leer zijn goedheid kennen. Ontdek dat Hij een vriend wil zijn. Hij zet je niet te kijk, maar beschermt je en wijst je de weg. Zo bijzonder, de hemel kust de aarde!
  • Adem je haat of adem je liefde?

Wie haat ademt, brengt de dood voort. Wie liefde ademt, brengt het leven voort. Het gebod “Pleeg geen moord” is een oproep om geen adem te halen in de vergiftigde lucht van onze wereld, maar in het Koninkrijk van God. Hoe dichter bij Jezus, hoe meer je liefde binnenkrijgt.